avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozitare in sistem real pentru pfa cu venituri mici
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozitare in sistem real pentru pfa cu venituri mici

În cazul PFA-urilor cu cifra de afacere mica (5000-10000) lei pe an, se poate opta pentru impozitare in sistem real?
Sau asta e o optiune doar dupa ce se depaseste plafonul normei de venit aferente profilului de activitate ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:07, 18 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are legatura cu plafonul normei de venit. Alegeti impozitarea in sistem real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in sistem real sau in norma de venit? simonaban simonaban Buna ziua, Intentionez sa imi deschid un pfa pentru un stand cu cosmetice si accesorii,spatiul este mic,venitul lunar depaseste foarte rar 3000 de lei,nu stiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa muraru muraru Buna ziua, am o nelamurire referitoare la un PFA pe care il deschid acum in domeniu constructiilor (cean 4332). Nu stiu cum e mai bine, in sistem real sau la ... (vezi toată discuția)
Pfa la norma poate infiinta si if/ii fara sa fie nevoita sa treaca la venit real? ValentinVali ValentinVali Buna ziua, Sunt PFA la norma de venit si as vrea sa prestez in familie si o alta activitate independenta, pastrand totusi mica afacere personala la norma de ... (vezi toată discuția)