avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata obligatiilor prin SPV/Asigurare medicala 2021
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata obligatiilor prin SPV/Asigurare medicala 2021

Buna seara,

Am doua intrebari legate de plata obligatiilor prin SPV:

1. E indicat ca impozitul pe venit/CAS/CASS sa fie platite separat (in trei operatiuni bancare) pentru a fi mai usor de observat pe extrasul de cont/trecut in RJIP? SPV-ul permite marcarea casutelor in dreptul fiecarui tip de obligatii, insa nu stiu daca le si separa automat.

2. Pentru a fi asigurat pentru lunile ramase ale anului 2021, trebuie platit doar CASS-ul aferent anului acestuia (anume, cel care are data scadenta 25.05.2022 in SPV)?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Rectificativa 112 buna ziua, pot depune acum rectificativa la ... ionela11 ionela11 rectificativa 112 Buna ziua, Pot depune acum rectificativa la 112 aferent lunii dec 2021?, nu mi-a calculat CASS la dividentele ridicate in 112...si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Diferenta curs valutar rjip DanaZg DanaZg Buna ziua! Sunt traducator autorizat si tin contabilitatea in partida simpla. Fiind la inceput, nu stiu cum sa procedez cu diferentele de curs ... (vezi toată discuția)