avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deducere arest la domiciliu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deducere arest la domiciliu?

Buna ziua,
Domnul Claudiu Lascoschi a ridicat o speta in 2008 cu privire la scaderea arestului efectuat la domiciliu (in Italia )din pedeapsa finala.La acel moment rezultatul a fost ca in Romania nu se scade din pedeapsa finala, perioada petrecuta in arest la domiciliu in Italia.
Vroiam sa stiu daca in acest moment s-a reglementat aceasta situatie, in sensul ca pedeapsa executata la domiciliu se scada din pedeapsa finala?

Multumesc , astept pareri...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:39, 6 Ianuarie 2010
Nici in acest moment nu am elemente care sa duca la o alta solutie a instantelor.
Eu am intrat in recurs unde s-a decis la vot ( 2-1) in sensul sau in favoarea nededucerii arestului la domiciliu.Dar, nu am formulat aparararea decat in recurs.
Poate ca daca intram din prima instanta cu o solutie favorabila solutia ar fi fost diametral opusa.
Oricum, argumente juridice puternice exista.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu verso arest preventiv.deducerea pedepsei CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva un precedent favorabil in sensul ca arestul domiciliar ( arestul executatat la domiciliu) se deduce din pedeapsa aplicata din considerentul ca, este ... (vezi toată discuția)
Rejudecare propunere de arestare preventiva ayahuasca ayahuasca credeti ca este posibil ca o instanta de recurs, care solutioneaza recursul inculpatului impotriva incheierii instantei de fond prin care s-a dispus arestarea ... (vezi toată discuția)