avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Sunt cumpărătorul iniţial al unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Sunt cumpărătorul iniţial al unei proprietăţi, ...

Bună ziua. Sunt cumpărătorul iniţial al unei proprietăţi, în temeiul L.112/1995. În anul 2018, am cumpărat de la alt proprietar iniţial (L.112/1995) o altă proprietate, am făcut comasarea proprietăţilor, după care în temeiul L.87/2020, am depus documentaţia privind emiterea titlului de proprietate pentru terenul curte şi grădină ( 92 mp. unde sunt cumpărator iniţial şi 62 mp. la proprietatea achiziţionată ulterior.) Ce sfaturi îmi puteţi da, întrucat mi s-a comunicat că nu se poate emite titlu de proprietate deoarece am făcut comasarea celor doua proprietăţi, fiind luat în calcul actul de alipire cu documentaţia cadastrală respectivă, deşi am anexat şi contractele de vânzare-cumpărare care au stat la emiterea actului de alipire. Menţionez că terenurile pentru care solicit emiterea titlului de proprietate, nu este în indiviziune. Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Marian H. , utilizator 11:33, 31 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti actiona in instanta pentru a obliga la emiterea titlului de proprietate.nu vi se poate spune mai mult pana nu sunt văzute actele.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Puteți acționa în instanță, dacă aveți răspunsul negativ din partea primăriei!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Mulţumesc ! O zi bună vă doresc.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
Marian H., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare Neicu Diana Georgiana Neicu Diana Georgiana Bună ziua! Am un contract de vânzare-cumpărare din 1995 pe un teren cu suprafața de 2655,50 mp, din această suprafață, exista un plan pe 1771,70 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Act proprietate MILESCU MILESCU Am avut un teren aflat langa domiciliul meu in litigiu acum cativa ani. In urma deciziei de la curtea de apel Ploiesti ne-a revenit o portiune din acel teren. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, inchiriez o suprafata de teren (curte), de un an si ... Horvathcrl Horvathcrl Buna ziua, inchiriez o suprafata de teren (curte), de un an si jumatate de la primarie, aflata in indiviziune, reprezentand terenul curte aferent imobilului ... (vezi toată discuția)