avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua .Am lucrat in Germania, beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua .Am lucrat in Germania, beneficiez de creștere copil ...

Buna ziua .Am lucrat in Germania, beneficiez de creștere copil pana la vârsta de 1 an de la statul german inclusiv luna august 2021 după care mă voi muta in Romania. Pot beneficia de șomaj în România? Ce condiții sunt și ce acte mi-ar trebui? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 19 Mai 2021
Ar fi bine sa intrebati la ANOFM/AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as avea nevoie de niste răspunsuri va rog! urmează ... Dana333. Dana333. Buna ziua! As avea nevoie de niste răspunsuri va rog! Urmează să nasc în august 2023, iar în ultimele 24 de luni as avea lucrate 8 luni in Germania, și ... (vezi toată discuția)
Somajul dupa cresterea copilului magdasimona magdasimona Buna ziua! In luna aprilie 2014 am nascut iar in august 2014 am terminat scoala postliceala la zi,beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost in crestere copil pana in iunie, nu am avut ... Deea2121 Deea2121 Buna ziua , am fost in crestere copil pana in iunie , nu am avut cu cine sa il las sa merg la munca si mi-am depus actele de Somaj , in prezent voi lua 6 luni ... (vezi toată discuția)