avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Am construit o casa cu toate actele în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Am construit o casa cu toate actele în regula. La ...

Bună ziua
Primăria a eliberat certificat de urbanism fals.
Am construit o casa cu toate actele în regula. La final am încercat sa extindem rețeaua electrica, eu împreună cu alți vecini, când am constatat ca strada noastră nu are un proprietar, ori dacă îl are nu îl cunoaștem nu îl găsim. În certificatul de urbanism este precizat domeniu public. În acest moment primăria spune ca de fapt ea nu este proprietar al străzii, ca de fapt este ceva cu punere în posesie și are destinația canal. Cine răspunde pentru toate acestea?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2021
marvul, utilizator

Alte discuții în legătură

Extindere conducta gaze naturale si bransament alien2006ms alien2006ms Buna seara, Sunt in posesia unui certificat de urbanism pentru \"Extindere conducta gaze naturale si bransament\", de la reteaua principala, pana la ... (vezi toată discuția)
Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)
Sansa de a costrui o casa DanutStelian DanutStelian Posed o parcela de teren de 360 mp intravilan, cu front la strada de 9 m. As vrea sa stiu daca pot costrui, casa de locuit, cabana, si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)