avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, referitor la incetarea cim, cu acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, referitor la incetarea cim, cu acordul partilor, am ...

Buna ziua, referitor la incetarea cim, cu acordul partilor, am urmatoarele situatii:
1. Cerere angajat, cu data de astazi, intocmire decizie si transmitere revisal cu data de maine.
2. Cerere angajat, cu data de astazi, nu mai ramane la lucru, data incetare tot astazi, transmitere revisal. Se poate proceda asa, in situatiile mentionate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 21 Mai 2021
Care este data încetării c.i.m. în ambele situații?
Prima situatie, de exemplu: Cerere 20 Mai, data Incetare 21 Mai, decizie si transmitere revisal, 21Mai.
A doua situatie: cerere 20 Mai, data incetare 20 Mai - nu mai lucreaza, decizie si revisal 20 Mai.

USPAl a scris:

Buna ziua, referitor la incetarea cim, cu acordul partilor, am urmatoarele situatii:
1. Cerere angajat, cu data de astazi, intocmire decizie si transmitere revisal cu data de maine.
2. Cerere angajat, cu data de astazi, nu mai ramane la lucru, data incetare tot astazi, transmitere revisal. Se poate proceda asa, in situatiile mentionate? Multumesc

Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
USPAl, utilizator
Ambele afirmatii ale dvs sunt corecte.
Data incetarii, insemnand ca nu mai lucreaza in ziua respectiva. Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Ambele afirmatii ale dvs sunt corecte.

Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
USPAl, utilizator
Nu sunt de acord cu aceasta părere... data încetării poate fi si zi lucrata, în lipsa unui text de lege expres.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal -decizie desfacere cim ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este: cand trebuie transmis revisalul la ITM in cazul deciziei de desfacere a contractului de munca, ultima zi in care se lucreaza ... (vezi toată discuția)
Obligatia comunicarii deciziei de incetare a cim bvr bvr Buna ziua! Este angajatorul obligat sa transmita prin posta o decizie de incetare a CIM facuta in baza articulului 55 litera b? Daca da, in cat timp de la ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal miruna82 miruna82 Buna ziua, Referitor la data incetarii contractului si data transmiterii acesteia in REVISAL, stiu ca parerile sunt impartite... dar.. data incetarii ... (vezi toată discuția)