avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Mama mea detinea impreuna cu unchiul meu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Mama mea detinea impreuna cu unchiul meu un apartament ...

Buna ziua.Mama mea detinea impreuna cu unchiul meu un apartament dobandit prin mostenire de la parintii lor (respectiv bunicii mei).Mentionez faptul ca mama si unchiul meu au facut succesiunea insa fratele ei a refuzat sa-i dea cheie de la apartamentul respectiv si acum face la fel si cu mine,refuza sa-mi dea cheie de la acel apartament.Este legal sa procedeze in acest fel?Cui ma pot adresa in vederea rezolvarii acestei probleme?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:48, 20 Mai 2021
Buna ziua, aveti la indemana o actiune in instanta pentru obligarea unchiului in sensul de a permite celuilalt coproprietar
- accesul in imobilul proprietate comuna
- folosinta imobilului proprietate comuna
Si daca o sa primiti accesul o sa va certati cu acesta care/ce detine, unde poate intra, depozita lucruri...
Mai bine ati face partajul si fie ramaneti cu apartamenul si platiti sulta, fie ramane cu apartamentul si va plateste sulta, fie se vinde si impartiti banii.
Ultima modificare: Joi, 20 Mai 2021
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa folosesc imobilul mostenit Dyablo2408 Dyablo2408 Buna ziua, daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema legata de o mostenire: Impreuna cu alti 2 frati ai mei am mostenit de la bunica noastra, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)