avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate primaria sa imi relocheze o suprafata de 20.000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate primaria sa imi relocheze o suprafata de 20.000 metri patrati ...

Poate primaria sa imi relocheze o suprafata de 20.000 metri patrati daca am o hotarare judecatoreasca (dupa succesiune) in care se specifica ca suprafata este in alta locatie?

Alte discuții în legătură

Litigiu cu primaria act mostenire MARIANADemenescu MARIANADemenescu Buna ziua! Am următoarea situație: În baza unui certificat de moștenitor, am la țară o suprafață în intravilan de 150 metri pătrați+construcție, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nerecunoscut de primarie mihayl mihayl Detin hotarare judecatoreasca din 1993 in care se atesta ca detin suprafata de 375 metri patrati intravilan,iar pe titlu de proprietate eliberat in anul 1994 ... (vezi toată discuția)
În calitate de moștenitor, am cerut copii de la notariat după actele de vânzare a unui teren, dar am fost refuzat. a procedat corect notarul? valeriu31 valeriu31 Buna ziua. In anul 2012 bunicul meu a decedat lasand prin testament toate bunurile mobile si imobile tatalui meu, mie si sorei mele, in parti egale de 1/3. Un ... (vezi toată discuția)