avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Dacă nu scrie în actul adițional(cel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Dacă nu scrie în actul adițional(cel care a fost ...

Bună ziua! Dacă nu scrie în actul adițional(cel care a fost făcut după ce m am întors din CCC) nimic de preaviz, sunt obligată să mai stau?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 21 Mai 2021
Preaviz pentru ce , demisie sau concediere?
Demisie
Preavizul operează în virtutea legii, chiar dacă nu a fost menţionat de salariat în demisia sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie - pentru preaviz se aplica dispozitiile noului cod al muncii? plus mobile plus mobile Buna ziua, daca un angajat isi depune demisia si avand prevazut in contractul de munca este specificata demisia cu 15 zile, eu trebuie sa plic noul cod al ... (vezi toată discuția)
Am o mare nelamurire , va rog cine ma poate ajuta - neprezentare la munca in preaviz deutzaa2008 deutzaa2008 Buna seara, La fostul loc de munca, am cerut demise cu preaviz legal, doamna directoare a spus ok, ma pus sa scriu o demisie pe cale amiabila pana la date ... (vezi toată discuția)
Demisie dobrescu iulian dobrescu iulian daca imi dau demisia de la locul de munca si in continutul demisiei scrie: subsemnatul..........................angajat al societatii........... in functia ... (vezi toată discuția)