avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separatie bunuri Daca fac separatie de bunuri,pentru a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separatie bunuri Daca fac separatie de bunuri,pentru a achizitiona ...

Separatie bunuri
Daca fac separatie de bunuri,pentru a achizitiona un imobil prin credit bancar, aveti idee daca un credit al sotiei este luat in calcul ca si cheltuiala a mea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:13, 21 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde când e făcut creditul și cum faceți separația de bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separatie de bunuri karina silvia karina silvia Doresc sa achizitionez un imobil si creditul bancar nu mi permite act de vanzare cumparare decat pe numele meu...M am dus la notariat sa ma interesez de ... (vezi toată discuția)
Separatie matrimoniala in timpul casatoriei george_adc george_adc Buna ziua. As dori sa stiu daca pot opta pentru noul regim matrimonial descris in codul civil, eu fiind casatorit de 10 ani. Mentionez ca vrem sa cumparam un ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren de catre o persoana casatoria fara celalalt sot cezarad cezarad Buna ziua. Doresc sa va intreb daca o persoana casatorita anul trecut, deci fiind in vigoare noul cod civil, poate achizitiona un teren fara sa fie nevoie sa ... (vezi toată discuția)