avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia notariala \"Noua casa\" privind nedetinerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia notariala "Noua casa" privind nedetinerea unei alte ...

Declaratia notariala "Noua casa" privind nedetinerea unei alte locuinte,poate fi semnata si de catre mandatar? (exista procura emisa in acest sens).Si in procura se specifica cu nu detine alta locuinta.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:43, 21 Mai 2021
Declarațiile sunt personale.
In mod normal, ar trebui să fie suficientă procura, dar băncile sunt extrem de riguroase in privinta acestor declarații și e putin probabil sa accepte doar ce este menționat în procura.
In afara de procura exista si declaratia notariala semnata de catre mandatar.
De mandatar sau de mandant?
Declaratia notariala este semnata de mandatar,mandantul (cel care solicita creditul) dandu-i acest drept prin procura emisa.
In viziunea mea, declaratiile pe proprie raspundere sunt personale. Nu pot fi date prin mandatar.
Daca banca o accepta pe cea data de mandatar, in numele solicitantului creditului....Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie prin mandatar cata32 cata32 Dacă o persoană participă la o licitație publică prin mandatar......... și participanților li se solicită depunerea unei declaratii pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa prin procura cargotechsrl cargotechsrl Pentru ca urmeaza sa plece din tara, un membru al familiei mele doreste sa ma imputerniceasca printr-o procura notariala sa-i infiintez un PFA la o data ... (vezi toată discuția)
Reprezentare ruda de catre licentiat in drept MARIKO9 MARIKO9 As dori sa reprezint o ruda in instanta si as vrea sa stiu care e procedura. Pentru studierea dosarului inainte de primul termen am nevoie de o procura ... (vezi toată discuția)