avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat alcool

Buna seara,va rog sa ma lamuriti in legatura cu DISPOZITIA SEFULUI SERVICIULUI RUTIER
In conformitate cu prevederile art 114,alin.1,lit b din OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice,raportat la art 203,alin 1,lit a)din regulamentul de aplicare a ordonantei de urgenta a guvernului nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si in baza sentintei penale nr....... s-a dispus condamnarra d-voastra la pedeapsa de 2700 lei amenda penala.
Intrebareaea este dupa 6 luni de la platirea amenzii pot incepe scoala de soferi?
Mtumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
Mr49r, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa faceti scoala de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberat conditionat - cand pot face scoala de soferi? marck_3 marck_3 daca am o condamnare definitiva ptr art 86 pot sa fac scoala de soferi ,am executat pedeapsa si sint eliberat conditionat si vreu sa ma inscriu la scoala de ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului printr-o hotarare judecatoreasca 18isaw 18isaw buna seara ,va rog sa ma ajute si pe mine cineva . in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un grav accident de circulatie avand partea mea de vina ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sergiuconstantin sergiuconstantin buna ziua,intrebarea mea este...dupa cat timp pot da examen de redobandire a permisul de conducere,in acest caz...( În temeiul art. 33 lit. a) şi lit.) b din ... (vezi toată discuția)