avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

meu
Buna ziua,vrem sa facem un Contract de intretinere cu tatal meu care de patru ani locuieste la noi in Austria. Anul trecut a fost diagnosticat cu Cancer la Pancreas ,a urmat si operatia ,dupa care la sase luni dupa op cancerul a recidivat .In moment face terapie paliativa .V-a rog sa i-mi spuneti este posibil sa facem acum contractul de intretinere cu el daca intre timp s-a imbolnavit?Mentionez ca sintem doi frati ,iar dupa decesul mamei ,eu am hotarit sa il ingrijim noi pe tata..
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 21 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
" noi" , fratii ? in acest context, nu are sens un astfel de contract.
"noi", eu si sotul meu ? da, puteti incheia un contract de intretinere ca tatal are discernamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit ... Mukendi Mukendi Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit violent cu părinții mei după ce aceștia iau lăsat casa cu contract de întreținere ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - contract de intretinere dacia1234 dacia1234 tatal meu a decedat in 1997,mama e in viata si mai suntem 3 frati,am facut succesiunea dupa tata,mama e persoana cu handicap grav../la pat...au o ingrijesc de ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine - rezolvare probleme mostenire diana33 diana33 Buna seara! Acum patru luni am facut succesiunea dupa mama mea care a decedat pe 23 noiembrie 2010; cu mult scandal si amenintari din partea fratelui care nu ... (vezi toată discuția)