avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, In cazul in care un salariat cu contract pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, In cazul in care un salariat cu contract pe perioada ...

buna ziua,

In cazul in care un salariat cu contract pe perioada determinata -pana la 01.02.2022 intra in suspendare crestere copil incepand cu 01.06.2021 si nu se mai doreste continuarea activitatii cu aceasta salariata cum se procedeaza?
Se face decizie de suspendare si suspendare in revisal pe perioada 01.06.2021-01.02.2022 si se inceteaza contractul cu 01.02.2022? Ulterior se inceteaza contractul de drept cu 01.02.2021?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 21 Mai 2021
La 01.02.2022, c.i.m. va inceta de drept ,potrivit art.56 alin.1lit.i C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate veronicam veronicam Buna ziua, Avem o persoana angajata cu CIM pe perioada determinata care expira in 30.07.2016, si care este insarcinata in 8 luni. Cum se procedeaza in cazul ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim/perioada determinata Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Care varianta este corecta? Este vorba despre un contract pe perioada determinata care isi produce efectele pe perioada 04.06 - 04.10.2016 1. E ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, Am cateva intrebari legate de incetarea contractului de munca si am rugamintea sa imi transmiteti opinia dumneavoastra precum si baza ... (vezi toată discuția)