avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cont bancar imputernicit. Buna ziua ! Primesc pensia ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cont bancar imputernicit. Buna ziua ! Primesc pensia prin posta ...

Cont bancar imputernicit.
Buna ziua ! Primesc pensia prin posta . S-ar putea transfera pensia mea in contul bancar al persoanei imputernicite de mine sa ridice pensia ? Mentionez ca am poprire pe pensie , poprire ce este deja efectuata de catre Casa de pensii .
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Lucky3 , utilizator 16:15, 21 Mai 2021
Întrebarea asta este cel mai potrivit să o puneți direct Casei locale de pensii. Este problema instituției dacă își asumă riscul să vireze pensia într-un cont care nu este al titularului care beneficiază de pensie.
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
Dapix, utilizator
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitate mai mult de ... Cc65 Cc65 Pensionar vreau sa stau la rude in alta localitatemai mult de 6luni cum pot transfera pensia ? (vezi toată discuția)
Poprire de la casa de pensii Lucky3 Lucky3 Buna ziua ! Am poprire la Casa de pensie (ca tert poprit) . Primesc pensia prin posta, dar intampin mereu dificultati (ba nu au postas in zona noastra, ba ... (vezi toată discuția)
Card bancar senzorik senzorik Buna ziua, am o intrebare imi cer scuze daca nu postez unde trebuie .. Am facut un cont in banca in numele altei persoane, iar banca mi-a facut ... (vezi toată discuția)