avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare vânzare cota parte. Buna ziua.De ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare vânzare cota parte. Buna ziua.De ce acte am nevoie ...

Acte necesare vânzare cota parte.
Buna ziua.De ce acte am nevoie pentru a vinde cota mea parte teren/construcție dintr-un teren intravilan?Si dacă eu și unul din mostenitori vindem cota noastră parte aceleași persoane,se vor face doua contracte vânzare-cumparare sau unul la comun?
Cel mai recent răspuns: Adelina2017 , utilizator 16:25, 21 Mai 2021
Se va încheia un singur contract.
Aveti nevoie de aceleași acte ca la orice vânzare.
Terenul este intravilan sau extravilan?
Este teren intravilan plus casa.Eu dețin 3/8,sora 3/8 și suntem de acord amândoi sa îl vindem fiicei mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate vanzare partiala teren mostenit cu casa construita ... vladutnea vladutnea Sotiei mele i-a murit tatal si ar fi mostenit cota parte dintr-un teren intravilan detinut de mama si tatal ei. Desi nu am vazut nici un act, banuiesc ca cota ... (vezi toată discuția)
Cota disponibila si rezerva succesorala Doncean Doncean Care se poate vinde? Pentru cazul: fiu unic - 3/8 parti indivize; vanzator - 5/8 parti indivize Multumesc! (vezi toată discuția)
Partaj succesoral cu vanzaare DanielAl DanielAl Am de rezolvat următoarele obiective: I. Partajul unor terenuri, în bună înţelegere, între 5 moştenitori fraţi|/surori din care 4 în viaţă şi 3 ... (vezi toată discuția)