avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru a merge în Tribunal cu niste dovezi ( camere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru a merge în Tribunal cu niste dovezi ( camere de filmat ...

Pentru a merge în Tribunal cu niste dovezi ( camere de filmat cu voce ) care eu le-am avut instalate în telefon cu permisiunea șefului , am voie sa le duc ca dovezi ? nu o sa fiu atacat în privința asta ? Cât de legal este sa ai camere cu microfoane in tot spațiul de la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 22 Mai 2021
Înregistrarea audio a unei discuţii între salariat şi reprezentantul angajatorului, fără acordul persoanei înregistrate, poate fi mijloc de probă?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara Andra Alexa Andra Alexa Dacă mi s au aplicat niște referate mincinoase și abuzive pentru a mi se aplica santiuni disciplinare de către șeful direct,pot aduce probe audio în caz ... (vezi toată discuția)
Sunt legitime camere video cu microfoane? Vladimir1_83 Vladimir1_83 Este legitim sa instalezi in magazin camere de luat vederi cu microfoane? Ma intereseaza daca e legitim atat fata de angajati, cat si fata de clienti? De ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)