avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt legitime camere video cu microfoane?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt legitime camere video cu microfoane?

Este legitim sa instalezi in magazin camere de luat vederi cu microfoane? Ma intereseaza daca e legitim atat fata de angajati, cat si fata de clienti? De exemplu intra un cuplu in magazin si vorbesc intre ei diverse chestii personale. Sau, stiu un caz real - o angajata fiind in perioada de proba, a comunicat sotului pe telefon ca e gravida. Sefa sa, care o monitoriza de la distanta, a auzit si a dat-o afara, evident fara motiv si legal, caci era in perioada de proba...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 29 Octombrie 2022
Vedeți acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru a merge în tribunal cu niste dovezi ( camere de filmat ... AnaDBR AnaDBR Pentru a merge în Tribunal cu niste dovezi ( camere de filmat cu voce ) care eu le-am avut instalate în telefon cu permisiunea șefului , am voie sa le duc ... (vezi toată discuția)
Microfoane ElenanM ElenanM As dori sa știu dacă este legal ca la locul de munca sa fii ascultata,sa ți se instaleze microfoane,sa nu ai nici un pic de intimitate? (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)