avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Modificare cerere reconventionala - impacare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Modificare cerere reconventionala - impacare

Buna ziua,
sotia mea a depus cerere de divort in luna martie anul acesta , eu am facut intampinare+cerere reconventionala. Ulterior ea a facut cerere de retragere a cererii de divort dar dupa 1 saptamana a plecat de acasa cu copilul fara sa ma anunte iar eu am depus in urma cu 2 zile COMPLETARE /MODIFICARE LA CEREREA RECONVENTIONALA prin care am solicitat ca desfacerea casatoriei sa fie din vina ei.
Termenul de judecata este Marti 25.05. Ea acum ar vrea sa divortam dar la notar si sa oprim procesul Marti. Se mai poate acest lucru avand in vedere ca eu am depus acum 2 zile completare la cererea reconventionala?
Multumesc.
Nu ce dorește sotia conteaza ci ce va doriti dvs.Pt a divorța la notar trebuie să cadeți de acord pe toate aspectele,,custodie"",domiciliul minor plata pensie de întreținere etc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Mai 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in cazul unei infidelitati , ce sanse are sotul de ... Alexqqe Alexqqe Buna ziua. In cazul unei infidelitati , ce sanse are sotul de a avea custodia copiilor? Am un loc de munca , singurul dezavantaj este ca mi-am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Cerere reconvenþionalã_divorþ prin acordul pãrþilor_taxã de timbru CatanaNelu CatanaNelu Urmează să depun o cerere reconvenţională prin care solicit desfacerea căsătoriei prin divorţ cu acordul părţilor. Este îndeajuns taxa judiciară ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori si un eventual partaj ContSters293525 ContSters293525 Buna ziua,se implinesc 90 zile de cand sotia a parasit domiciliul conjugal,a depus actele de divort actualmente traind in concubinaj cu alta persoana. Eu ... (vezi toată discuția)