avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vreau sa știu dacă este legal refuzul DSP de a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vreau sa știu dacă este legal refuzul DSP de a recunoaște ...

Vreau sa știu dacă este legal refuzul DSP de a recunoaște rezultatul negativ a 2 teste diferite după ce primul test făcut de ei a ieșit pozitiv.Adică trei teste diferite primul pozitiv făcut de DSP,celelalte doua negative făcute de cei de la ambulantă și un laborator privat.
Cel mai recent răspuns: mikky_9 , utilizator 07:39, 27 Mai 2021
In ce sens nu recunoaște DSP?

Cereți sa va mai facă ei un test.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Testul negativ făcut pe ambulantă e făcut tot de DSP.Primul a ieșit pozitiv iar următorul negativ iar ei nu vor sa recunoască eroarea făcută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Salut stimabililor, cine poate să ne ajute, sau să ne îndrume ... Zakariia Zakariia Salut stimabililor, Cine poate să ne ajute, sau să ne îndrume în următoarea problemă? Pe scurt scriu povestea: am cumpărat bilete de avion pentru ... (vezi toată discuția)