avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt doctor la un spital de stat. Am o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt doctor la un spital de stat. Am o întrebare ...

Bună ziua, sunt doctor la un spital de stat. Am o întrebare scurtă, in urma unei anchete în incinta spitalului s a dovedit că actele mele de detașare care le-am înmânat la biroul de HR, n au fost trimise la casa de sănătate anual de către spital. Fiind o problemă administrativă, amenda cine trebuie s o plătească,spitalul sau eu?
Spitalul m- a înștiințat ca este obligația mea. Dpdv legal , care este opinia dumneavoastră. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 24 Mai 2021
Despre ce acte de detasare vorbiti ? Detaliati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie si luare masuri - pontaj fals XmasterX XmasterX Buna ziua ! Am doi prieteni, medici rezidenti care lucreaza impreuna in aceeasi subsectie din cadrul aceleiasi sectii de la acelasi spital. Impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Amenintari femeie insarcinata cu luarea masinii de serviciu, detasare, etc melpo melpo Buna ziua, Vineri am fost anuntata verbal (mai eram cu o colega) ca firma merge prost si ca se vor face restructurari si ar fi bine sa incepem sa ne cautam. ... (vezi toată discuția)
Diagnostic de boala psihica pus gresit si expertiza medico-legala cu verdict discernamant diminuat, cum scap de efectele lor juridice Future Future Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)