avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Continuitate acord pastrare carti de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Continuitate acord pastrare carti de munca

Buna ziua,

Deoarece nu am avut timp in ultimile luni sa trec pe la iTM nu stiu daca termenul limita de depunere a dosarului pentru continuitatea acordului de pastrare a cartilor de munca s-a terminat. Puteti sa-mi spuneti daca se mai poate depune acel dosar sau nu? :sorry:
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 16:30, 9 Decembrie 2010
Daca este vorba despre ITM Bucuresti , acest termen a fost pana la data de 30.11.2009.
Completez la ceea ce a postat freeelis (care este particular ITM Bucuresti) si anume faptul ca prevederile legale impun depunerea solicitarii in anul in curs pentru anul urmator.
Buna ziua, aveti cumva idee cum ramane cu completarea cartilor de munca de la 01 ianuarie 2011? Se mai depune cerere de continuitate? Daca da, pana cand? Mentionez ca am incercat sa contactez telefonic ITM-ul si am fost directionata catre comunicatul de pe site... comunicat pe care il caut de 30 de min. fara succes #-o. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelucrare / scanare carte de munca CIUBUC FLORI MIHAELA CIUBUC FLORI MIHAELA Din anul 2009 n-am mai fost angajat cu, carte de munca. Pot sa ma duc acum personal la ITM pentru prelucrare si scanare? (vezi toată discuția)
Aprobare itm pt comision 0.25% mutulescul mutulescul Care este procedura de obtinere aprobare la ITM pentru anul 2011 a comisionului de 0.25%. (vezi toată discuția)
Atestare itm mihapet mihapet Buna ziua, Vreau sa dau in ianuarie examenul de atestare a inspectorilor de resurse umane la ITM, dar nu stiu pana cand se fac inscrierile. mentinez ca ... (vezi toată discuția)