avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu asistent radiologie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu asistent radiologie

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi calculez salariul.
Sunt asistent medical radiolog principal (scoala postliceala) si am o vechime de 14 ani in radiologie, anterior lucrand inca 12 pe neonatologie.
Care sunt legile dupa care se face calculul salariului si care sunt sumele care se iau in calcul? Mentionez ca lucrez intr-un spital clinic de stat. Acum salariul de baza este 4871 ron. Va multumesc!
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:02, 25 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti Legea 153/2017 ...capitolul /anexa privind salarizarea in sectorul SANATATE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)
Spor si salarizare Casal Casal Sant tehnician imagistic la un spital orășenesc ,as dori sa stiu cat trebuie sa fie salarizarea mea si unde ma incadrez .dupa cresterea din 1.03.2018 ! Si ... (vezi toată discuția)
Acordarea sporului in sanatate olivia seresan olivia seresan Sunt asistenta la spitalul jud.de urg.Valcea si lucrez in sectia radiologie si imagistica.,iar dupa noua lege a salarizarii salariul meu a scazut deoarece am ... (vezi toată discuția)