avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, mama mea poate primi pensie de urmas daca a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, mama mea poate primi pensie de urmas daca a fost casatorita ...

Buna ziua, mama mea poate primi pensie de urmas daca a fost casatorita cu tatal meu doar 9 ani , 2 luni si 4 zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 25 Mai 2021
În situaţia decesului asiguratului sau pensionarului, copiii şi soţul supravieţuitor au dreptul la pensie de urmaş, în următoarele condiţii - detalii de aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas MariusGHERG MariusGHERG Nu stiu daca s-a postat intrebarea mea anterioara. Parintii mei au stat imreuna 53 de ani nelegitim, tata a murit acum 3 ani . Intrebare mea este daca mama ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas 9Adrian 9Adrian Buna ziua , tatal meu a decedat la varsta de 49 ani , mama are varsta de 47 ani, poate beneficia de pensia de urmas din partea tatalui , daca da , in ce ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas SMG1992 SMG1992 Buna ziua,am si eu o intrebare legata de pensia de urmas,tatal meu a fost pensionar pe caz de boala de gradul 2 circa 2 ani,acum e decedat cam de circa 3 ani,a ... (vezi toată discuția)