avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am activat cateva luni intr-o franciza nationala. ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am activat cateva luni intr-o franciza nationala. ...

Buna ziua,

Am activat cateva luni intr-o franciza nationala.
Dupa aceste luni am incetat contractul.
Acum am descoperit ca zilele trecute au folosit imaginea magazinului fizic in reclamele lor.
In contract nu exista nici un punct in care sa scrie ca pot face acest lucru dupa incheierea contractului sau in timpul contractului.

Se poate face ceva in legatura cu acest lucru?

Alte discuții în legătură

Transformare magazin in franciza cris2d2 cris2d2 Buna ziua. Momentan lucrez intr-un magazin care vinde diverse produse nealimentare. Magazinul se afla in Sibiu, sediul firmei fiind in Arad, acest magazin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem urmatoarea speta si am avea nevoie de cateva ... David Larisa David Larisa Buna ziua, Avem urmatoarea speta si am avea nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste situatia unui magazin francizat de catre noi. In magazinul francizat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire punct de lucru adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am ao mare nelamurire: am incheiat un contract de franciza (agentii imobiliare). Francizorul mi-a pus la dispozitie un birou(conform clauzelor ... (vezi toată discuția)