avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog să mă îndrumați cu un sfat.... ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog să mă îndrumați cu un sfat.... Este vorba ...

Bună ziua, vă rog să mă îndrumați cu un sfat.... Este vorba de soacră-mea... Care a făcut un act vânzare cumpărare cu clauză de întreținere... Și părțile, adică cumnatul meu și fosta cumnata, s-au despărțit. În act se stipulează clar că părțile se obliga sa întrețină cei doi bătrâni, lunar cu o anumita suma.
Care nu este virata de o lungă perioadă de timp.
Poate soacră-mea să mai întoarcă actul casei înapoi pe numele ei?
Menționez că cei doi au divorțat dar nu au făcut partaj.
Ce spuneți? Vă mulțumesc pentru răspunsul dat, fiecăruia.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:12, 26 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, poate cere in instanta rezolutiunea acelui contract pt neindeplinirea obligatiilor de catre cei doi fosti soti.
Trebuie insa sa fie studiat contractul. ce e de fpat , daca s-a platiti si un pret initial si daca e vb de renta sau de intretinere etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu renta viagera si uzufruct viager marynaradu@yahoo.com marynaradu@yahoo.com buna ziua, Fostul meu sot (de care sunt divortata) si tatal copilului meu, are un contract de vanzare-cumparare cu renta viagera, platand lunar o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere constantin pricope constantin pricope Socrii mei au vandutin anul 1997 casa uneia dintre fiicele lor in baza unui contract de v/c cu clauza de intretinere. In anul 2007 soacra mea a ... (vezi toată discuția)
Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)