avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt tutorele mamei, am dus darea de seama ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt tutorele mamei, am dus darea de seama cu documente ...

Buna ziua,
Sunt totorele mamei,Am dus darea de seama cu documente justificative,venituri cheltuieli la instanta de tutela si nu m ia aprobat aprobat sa retrag din cont decât suma exactă pt plata camin batrani.
Vreau sa stiu nu se iau in calcul toate cheltuielile,gen taxa spit impozit anual,diverse dulciuri fructe,creme,suc,apa, intime,cadastru casei ,?nu am cheltuieli care nu ii sunt necesare
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cheltuieli cu dovezi taxa camin parinte,cererea ... fiscut fiscut Buna ziua Am cheltuieli cu dovezi taxa camin parinte,cererea de punere sub interdictie si numire tutore cerere depusa in 2018,tutore am fost numita dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Ce document? carmen2017 carmen2017 Buna ziua timp de 5 ani am ingrijit o pe mama,(dementa) desi am inca 3 frati care nu vor sa auda de ea sa ma ajute material sau macar sa o vada Am decis sa ... (vezi toată discuția)
Încetare tutelă claudiasubotin claudiasubotin Bună seara. Am fost tutore pentru mama mea, care a fost bolnavă de alzheimer, numit prin Hotărâre a Tribunalului București. Mama a decedat în anul 2017. ... (vezi toată discuția)