avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. constituite intr-o ...

Buna ziua ,
Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. constituite intr-o asociatie de proprietari . Sedintele asociatiei se tin intr-unul din apartamente care are una din camere cu o masa de consiliu .La ultima sedinta , in urma unor discutii in contradictoriu despre renovarea imobilului intre mine si proprietarul respectivului apartament ,acesta din urma mi-a comunicat ca la urmatoarele sedinte nu mai imi permite aceesul in apartamentul lui . Ce pot legal sa fac ? Pot sa ma excluda si sa ia hotariri care ma privesc si pe mine ?
Cel mai recent răspuns: MMRS , utilizator 15:24, 7 Iunie 2021
In cadrul asociatiilor de proprietari este de prefeerat ca discutiile sa se desfasoare ijn cadru decent
In speta dv nu are temei legal sa va restrictioneze accesul la sedintele asociatiei de proprietari
Mi s-a spus explicit de catre proprietarul apartamentului unde se tin sedintele ca nu ma mai primeste " la el in casa " . Ce pot sa fac ? Daca se ia o hotarare , care o sa ma priveasca si pe mine , fara sa-mi pot spune punctul de vedere ? P.S. Intre timp s-a stabilit urmatoarea sedinta pe 04.06.21 ; deci problema mea a devenit presanta .
Ma poate cineva ajuta cu un sfat ?
?
Încercați sa va intelegeti cu proprietarul apartamentului sau sa convingeți pe ceilalți proprietari sa țineți sedinta în alt loc,pe "teren neutru" dacă țineți sa va razboiti în continuare.Depinde cata putere de convingere aveți și cata diplomație.

Alte discuții în legătură

Cum se aplica noua lege a asociatiilor de proprietari neranegrescu neranegrescu Legea nr. 34/2015 mai este valabila in conditiile noii legi? Nu de alta dar la noi NICIODATA nu s-a procedat la informarea proprietarilor, ba mai mult, la ... (vezi toată discuția)
Împuternicire Dragos248 Dragos248 Buna ziua cf L 196/2018 un proprietar poate împuternici un alt proprietar sa îl reprezinte și sa voteze in dreptul și interesul sau in adunarea generală a ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de imputernicire pentru participarea la sedinta asociatiei de proprietari? irinacristina irinacristina Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti intr-un apartament impreuna cu parintii mei. Ni s-a comunicat in urma cu cateva zile ca astazi urmeaza sa aiba loc sedinta ... (vezi toată discuția)