avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. constituite intr-o ...

Buna ziua ,
Locuiesc intr-un imobil cu 9 ap. constituite intr-o asociatie de proprietari . Sedintele asociatiei se tin intr-unul din apartamente care are una din camere cu o masa de consiliu .La ultima sedinta , in urma unor discutii in contradictoriu despre renovarea imobilului intre mine si proprietarul respectivului apartament ,acesta din urma mi-a comunicat ca la urmatoarele sedinte nu mai imi permite aceesul in apartamentul lui . Ce pot legal sa fac ? Pot sa ma excluda si sa ia hotariri care ma privesc si pe mine ?
Cel mai recent răspuns: MMRS , utilizator 15:24, 7 Iunie 2021
Va multumesc pt sfat si interesul acordat .
Up date
A fost sedinta vineri 04.06.21. Am fost primit in apartament , am luat loc la masa cu inca 4 vecini (din 9) asteptind sa vina si ceilalti 4 ; dupa 7-10 min. de asteptare am fost intrebat de proprietarul apartamentului ,unde se tinea sedinta ,daca am imputernicire notariala ( ap. nostru e pe numele soacrei) . I-am raspuns ca am imputernicire scrisa si semnata , moment in care s-a ridicat de la masa venind langa mine , zbierind sa ies afara din casa lui . Nu i-am raspuns dar m-am adresat Presedintelui propunindu-i sa tinem sedinta intr-un spatiu comun . Mi-a raspuns ca ei s-au hotarit sa o tina in acel ap. etc. , etc. Intr-un final avenit Politia si mi-a spus sa parasesc apartamentul respectiv . Sedinta s-a tinut eu nestiind nici in clipa de fata ce s-a hotarit . Ce pot sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica noua lege a asociatiilor de proprietari neranegrescu neranegrescu Legea nr. 34/2015 mai este valabila in conditiile noii legi? Nu de alta dar la noi NICIODATA nu s-a procedat la informarea proprietarilor, ba mai mult, la ... (vezi toată discuția)
Împuternicire Dragos248 Dragos248 Buna ziua cf L 196/2018 un proprietar poate împuternici un alt proprietar sa îl reprezinte și sa voteze in dreptul și interesul sau in adunarea generală a ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de imputernicire pentru participarea la sedinta asociatiei de proprietari? irinacristina irinacristina Buna ziua. Locuiesc in Bucuresti intr-un apartament impreuna cu parintii mei. Ni s-a comunicat in urma cu cateva zile ca astazi urmeaza sa aiba loc sedinta ... (vezi toată discuția)