avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac decizie a Curții de Apel motivată ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac decizie a Curții de Apel motivată eronat

Cale de atac decizie a Curții de Apel motivată eronat

Se mai poate ataca o decizie dată de Curtea de Apel, fără a intra în cercetarea fondului, care preia mot-a-mot presupusa eroare de procedură (i.e. nedepunerea cererii la termen) invocată de partea adversă, fără temei (cererea era depusă înainte de termen)?

Alte discuții în legătură

Termen de recurs indicat greșit de instanta de fond andr_georgi andr_georgi Am avut un proces prin care o autoritatea contractanta ne-a data in judecata avand la baza decizia Curtii de Conturi privind recuperarea prejudiciului precizat ... (vezi toată discuția)
Invocare nulitate absoluta - rejudecare adiadiadi adiadiadi Buna ziua Am intentat o actiune civila la tribunal, actiune care mi-a fost respinsa . Am depus recurs in termen legal; odata cu recursul am depus si o ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri disparute din dosar Robert68 Robert68 La apel, la primul termen de judecata mi s-a admis numai proba cu inscrisuri. La al doilea termen am depus un set de inscrisuri foarte importante, aparute dupa ... (vezi toată discuția)