avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, un amic a cumpărat un auto inmatriculat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, un amic a cumpărat un auto inmatriculat ro, de la ...

Bună ziua, un amic a cumpărat un auto inmatriculat ro, de la un intermediar, a primit contract vc între proprietar și intermediar cu viza fiscala, plus contract vc între intermediar și amicul meu, plus actele mașinii, cheile, etc...... Problema este ca intermediarul refuza sa înmâneze certificatul fiscal, eu cred ca nici nu a declarat o la primărie de vreme ce a ținut o doar trei săptămâni...... Amicul meu vrea sa caute proprietarul din acte, sa facă vc cu el si sa primească viza fiscala, însă eu vad o problema și anume...... Din moment ce proprietarul a dat viza fiscala intermediarului este clar ca a și radiat o fiscal de pe numele lui, deci atunci cum poate sa ii dea viza fiscala amicului meu dacă fac contract între ei?...... Deasemenea, este legal sa vândă același bun de doua ori? Odată intermediarului și odată amicului meu?
Cel mai recent răspuns: garofoli , utilizator 18:27, 26 Mai 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloace de transport bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in care a fost vandut. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in alt judet j_add j_add Buna ziua! Vreau sa vand masina inmatriculata in jud. X. Cumparatorul e din judetul Y. Cum pot face ca dupa vanzare, cumparatorul sa poata pleca in aceeasi ... (vezi toată discuția)