avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salutare, Am achizitionat o pereche de sandale destul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salutare, Am achizitionat o pereche de sandale destul de scumpe, ...

Salutare,
Am achizitionat o pereche de sandale destul de scumpe, iar cand am incercat sa le port, in max 100m parcursi, mi-au ranit rau degetele (i-am si dat jos pentru ca durea foarte tare - practic mi-e imposibil sa-i mai port) asa ca m-am dus sa-i returnez. In magazin, vanzatoarele au refuzat sa-mi schimbe produsul sau sa-mi dea banii inapoi pe motiv ca au fost purtati si mi-au cerut sa completez un proces verbal in care sa explic ce s-a intamplat, urmand sa fiu contactat de firma din Bucuresti. Am fost contactata azi de catre firma, iar raspunsul lor a fost ca incaltarile nu prezinta defecte asa ca nu-mi vor da banii iapoi, nici alte incaltari la schimb, iar pentru neplacerile create mi-au oferit 20% reducere in magazin. Ce pot face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 27 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
folositi cu intelepciune reducerea de 20%
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce pot face in aceasta situatie?

In privinta returului, nimic, nu puteti returna si nimeni nu va va da dreptate- nici anpc si nici instanta.
Puteti incerca sa mai inmuiati materialul, sa ii mai purtati cu sosete prin casa pana se mai lasa sau sa le donati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Papuci care rod miha hu miha hu buna ziua Am o pereche de pantofi,care i-am incaltat de 3ori si m-au ros , am fost cu ei inapoi la magazin sa imi dea o alta pereche mai mare sau alt model ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului- returnarea unui produs ang3ly ang3ly Buna seara am achizitionat o pereche de cizme de piele care in momentul in care le-am incercat am simtit ca cizma stanga este fixa fata de dreapta care imi era ... (vezi toată discuția)
Pantofi in garantie bobalex76 bobalex76 Buna ziua....am intrat pe acest forum cu speranta ca o sa gasesc o solutie pt problema mea. Am cumparat de la un magazin dintr-un centru comercial din ... (vezi toată discuția)