avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general termen declaratii 2010 pentru 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

termen declaratii 2010 pentru 2009

Am lipsit din tara o vreme ,...imi permit luxul (cu multumiri anticipate colaboratorilor plini de profesionalism ai acestui site ) de a cere date precise despre declaratii ale anului trecut de depus pentru societati comerciale -cu termen ianuarie 2010
Ce se depune si pana la ce data ,plus unde gasesc programele ?
am cautat pe net ,dar am gasit " N " variante ,multe neactualizate

Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 09:29, 7 Ianuarie 2010
ce fel de vector fiscal are srl-ul ? plata lunara ? trimestriala ? are salariati ? face livrari sau achizitii intracomunitare ? e suspendata activitatea cumva ? - de aici va puteti da seama ca in tara noastra treburile n-au stat pe loc .... s-au dezvoltat o multime de lucruri , dar in mare masura in sensul declaratiilor si al hirtiilor ce trebuie intocmite :sorry:
vizitati site-ul www.apex-team.ro si veti gasi ceea ce va intereseaza in functie de activitatea pe care o desfasurati si in functie de vectorul fiscal.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pt nedepunerea bilantului pe 2008 si a declaratiilor vsadovici vsadovici buna ziua, este vorba de o SC ...SRL infiintata in iulie 2008, care isi desfasoara activitatea din septembrie 2008. din neglijenta nu au fost depuse nici ... (vezi toată discuția)
S.r.l. svetlana cosoi svetlana cosoi cum se fac darile de seama trimestrial la un S.R.L.,ce contin? (vezi toată discuția)
Firma noua mefistos mefistos Imi puteti spune va rog daca pentru un site online ce presteaza servicii dedicate persoanelor juridice este necesar infiintarea unui SRL platitor de TVA? Daca ... (vezi toată discuția)