avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale penalitati pt nedepunerea bilantului pe 2008 si a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

penalitati pt nedepunerea bilantului pe 2008 si a declaratiilor

buna ziua,

este vorba de o SC ...SRL infiintata in iulie 2008, care isi desfasoara activitatea din septembrie 2008. din neglijenta nu au fost depuse nici declaratiile lunare, trimestriale si nici bilantul la finante. puteti va rog sa-mi spuneti ce amenzi se platesc in acest caz, si daca se poate remidia situatia?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: vsadovici , utilizator 20:12, 12 Iunie 2009
Aveti de depus un singur bilant, pentru an 2008, a avut temen 01.06.2009
Incercati sa depuneti doar cu avertisment.
In privinta declaratiilor trebuie sa dati mai multe amanunte privind vectorul fiscal, daca faceti AIC, LIC (achizitii sau livrari intracomunitare), daca suntei platitor TVA, salarii
Incepeti prin a face contabilitatea, declaratiile si bilantul
va multumesc mult pt ajutor si sfaturi. ne vom apuca imediat...:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen declaratii 2010 pentru 2009 CHANEL CHANEL [i]Am lipsit din tara o vreme ,...imi permit luxul (cu multumiri anticipate colaboratorilor plini de profesionalism ai acestui site ) de a cere date precise ... (vezi toată discuția)
Depunere decont tva lunar - achizitie intracomunitara in februarie si martie 2009 hemilio hemilio Iata ordinea in care s-au desfasurat evenimentele: -In februarie si martie 2009 am facut vreo patru achizitii intracomunitare, -La trim.I 2009 am depus ... (vezi toată discuția)
Achizitie marfa extern magdabarbu magdabarbu Buna ziua, daca vreau sa iau pe firma marfa din exteriorul tarii, ce documente am nevoie si ce fel de declaratii tb sa depun?precizez ca firma este platitoare ... (vezi toată discuția)