avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Buna ziua , in situatia in care exista un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Buna ziua , in situatia in care exista un proces de ...

succesiune
Buna ziua , insituatia in care exista un proces de succesiune deschis de 5 ani si nerezolvat se poate deschide altul de unul din mostenitori ? ce presupune acest lucru ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maxileta , utilizator 14:36, 29 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceste aspecte le discutați cu un av caruia ii prezentati actele,ii povestiți situatia exactă etc.Cu ce v ar ajuta sa deschideți un nou proces care ar dura ani de zile.Oricum depinde de ce calitate aveti reclamant sau parat,în ce faza procesuala ati ajuns etc.
acest răspuns util
nu puteți -în sensul că nu veți obține o judecată mai rapidă- deschide un proces identic cu cel aflat pe rol; în cel mai bun caz, cauzele se vor conexa.
adică, sigur, accesul la justiție este liber si oricine poate înregistra o cerere de chemare în judecată, dar nu veți obține o accelerare prin acest artificiu.
acest răspuns util
Cele doua procese se vor conexa.nu pot exista 2 procese cu același obiect și parti.mergeti la un avocat specializat în partaje și va găsi soluția de urgentare
Multumesc mult pentru ajutor
multumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta ii va anula actiunea reclamantului ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! - conform Noului Cod de procedura civila, in Cererea de chemare in judecata reclamantul este obligat sa mentioneze si CNP-ul ... (vezi toată discuția)
Executare silita imposibila. motiv: primaria nu are fonduri dedicate vbogdan vbogdan Buna ziua tuturor. Am nevoie de un sfat in legatura cu executarea silita a Primariei. 1. Detin decizie definitiva si irevocabila de despagubire iar ... (vezi toată discuția)
Litigii cu asociatia de locatari macrita macrita Buna seara , Asocitia de proprietari de la scara noastra a dat in judecata mai multi proprietari , cu termene diferite de judecata . As dori sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)