avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cum considerati a fi solutionata problema ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cum considerati a fi solutionata problema retrocedarilor ...

Buna ziua,
Cum considerati a fi solutionata problema retrocedarilor din Basarabia?Matusa mea,are dosarul la Comisia Mun.Bucuresti,din anul 2006,dosatul este complet,dar nu se stie daca a fost transmis catre ANRP,pentru solutionare.Cunosc cazuri,ale caror dosare au fost solutionate,prin instanta.Mai este valabil? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:00, 28 Mai 2021
ar trebui sa deschida o actiune in instanta impotriva ANRP pentru obligarea la solutionarea cererii intr-un termen concret.
Bineînțeles că puteți actiona prin instanta .o cerere de urgentarea soluționării ati făcut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10, anrp stefan92 stefan92 stie cineva cum se poate urgenta solutionarea dosarelor privind despagubirile acordate fostilor proprietari cf legii 10 la prefectura/anrp pe cale legala? (vezi toată discuția)
Despagubiri legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului ... (vezi toată discuția)
Despagubire de la anrp pe legea 10 Livia Costescu Livia Costescu Eu si bunica mea avem de primit de la ANRP o despagubire pe Legea 10. Dosarul se afla acolo din 2007. Bazandu-ma pe o decizie interna ANRP care prevede ... (vezi toată discuția)