avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Imi poate spune cineva daca esti angajat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Imi poate spune cineva daca esti angajat la stat ...

Bună ziua! Imi poate spune cineva daca esti angajat la stat in sănătate si ramai însărcinată exista posibilitatea ca sabiti fie decontate anumite controale analize facute la particular si nedecontate de casa de asigurări?
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 28 Mai 2021
Analize la privat, dar decontate de stat: cine poate beneficia, ce acte sunt necesare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de 2000 de ron acordat femeilor gravide din bucurești PiRal PiRal Bună seara, am și eu o nelămurire legata de ultima lege aprobata, voucher-ul de 2000 de Ron pentru femeile însărcinate din București, eu dacă locuiesc ... (vezi toată discuția)
Accident de munca MPO MPO Buna ziua, In data de 06.03.2015 am suferit un accident de munca din urma căruia m-am ales cu o fractura la nivelul genunchiului stâng. După 3 ... (vezi toată discuția)
Cum putem sa refuzam cas Iaul Iaul Avem posibilitatea sa nu mai cotizam la un sistem falimentar asa cum este CAS?Sa alegem noi la cine sa ne asiguram ! (vezi toată discuția)