avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua nu mai am servici de 6 luni si nu am plătit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua nu mai am servici de 6 luni si nu am plătit energia ...

Buna ziua nu mai am servici de 6 luni si nu am plătit energia electrica de 4 luni pot fi deconectat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 28 Mai 2021
Exista clauza expresa in contractul de furnizare energie electrica ca furnizorul are dreptul legal sa restrictioneze /sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor in cazul neachitarii facturilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la apa potabila RODICA BREHA RODICA BREHA CARE SUNT DREPTURILE CONSUMATORILOR CU PLATA LA ZI SI CARORA LI SE SISTEAZA FURNIZAREA APEI DIN CAUZA VECINILOR CU RESTANTE ? (vezi toată discuția)
Restante intretinere Sonanca Sonanca Buna ziua. Va rog sa spuneti daca e legal ca intr-un bloc sa se inchida apa pentru toti locatarii pe motiv ca sunt 3 locatari cu restante la intretinere. ... (vezi toată discuția)
Debransare utilitati pentru neplata SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care blocul X acumuleaza datorii la utilitati (apa, gaz, ag. termic, electric), care sunt conditiile in care cladirea in ansamblu ... (vezi toată discuția)