avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare utilitati pentru neplata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare utilitati pentru neplata

Buna ziua!

In cazul in care blocul X acumuleaza datorii la utilitati (apa, gaz, ag. termic, electric), care sunt conditiile in care cladirea in ansamblu poate fi deconectata?
Am inteles ca nu poate fi deconectata total de la apa?
- si de la gaz pe perioada de iarna?
Rog lamuriri!

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:35, 21 Ianuarie 2020
Furnizorul de utilitati ,prin contractul de furnizare incheiat cu asociatia de proprietari prevede clauza expresa ca in cazul acumularii de debite,are dreptul sa sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor pana la achitarea debitului sau incheierea de angajament de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara agent termic datorita restantelor alina_puff alina_puff Buna ziua Am o problema in blocul care locuiesc este un datornic care are aproape 28000 datorii la intretinere si din cauza lui noua inca nu ne-a dat caldura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa va intreb daca este legal ca la o asociatie ... Addrrian Addrrian Buna ziua As dori sa va intreb daca este legal ca la o Asociatie de proprietari sa se sisteze apa rece la tot blocul, atat la proprietarii cu datorii cat si ... (vezi toată discuția)
Cet - furnizare energie termica macrita macrita Buna ziua, Este permisa deconectarea de la termoficare in caz de neplata ? Am niste vecini cu 3 copii, au ramas restanti cu 18oo ron, au fost dati in ... (vezi toată discuția)