avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de intampinare nedepusa. Buna ziua. Sunt in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de intampinare nedepusa. Buna ziua. Sunt in proces de ...

Cerere de intampinare nedepusa.
Buna ziua. Sunt in proces de partaj cu sotul meu iar avocatul ales nu a depus inca intampinarea. Azi se incheie termenul dat de instanta privind depunerea acestui act.
Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in acest caz. Pot face eu o astfel de intampinare, asa cum ma pricep si sa o trimit la registratura pe mail, va intelege judecatorul faptul ca am un contract semnat cu avocatul ales si am platit taxa conform intelegerii... chiar nu stiu cum sa procedez. Un sfat va rog!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ela_adm , utilizator 18:47, 28 Mai 2021
Buna ziua,
O poate depune si astazi. Luati legatura cu el, cu siguranta a calculat termenul de depunere pentru intampinare, conform codului de procedura civila.
O puteti depune si dumneavoastra pe e-mail sau prin posta, daca nu luati legatura cu el.
Luați legătura urgent cu avocatul.daca nu depuneți pe mail ...desi ar trebui sa fie făcută de avocat...mai ales partaj
Va multumesc!
Am vorbit cu avocatul! A trimis azi intampinarea instantei si luni va depune la registratura. Sper ca se vor lua in considerare chiar daca luni se depaseste termenul de 25 zile legal. O seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune și partaj succesoral Maria9417 Maria9417 Buna ,a fost depus un dosar pentru succesiune partaj succesoral,dosar în care apare si numele meu fiind unul dintre moștenitor!Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Avocat decedat - cum procedez in fata instantei? DoamnaIlenus DoamnaIlenus Stimati domni, Va rog sa ma ajutati cat mai urgent posibil cu un sfat: am un proces intr-un oras din Romania. La primul termen (21 iunie) am solicitat o ... (vezi toată discuția)
Avocata? vrica vrica Am achitat c/val unui contract de consultanta si reprezentare juridica cu avocata Daniela Duharu care este inscrisa in Tabloul Avocatilor al Baroului Bucuresti ... (vezi toată discuția)