avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea salarizarii unitare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea salarizarii unitare

Buna Ziua
Stiu ca s-a mai dicutat aceasta chestiune dar.....ajutati-ma.In anul 2003 am absolvit un colegiu,fiind incadrat in prezent in administratia publica pe SSD.In aceste conditii beneficiez de prevederile articolului 38 din legea unica a salarizarii?Ciclul I Bologna se aplica si in cazul meu?Daca nu se aplica e nevoie sa ma inscriu la o continuare de studii pentru a fi incadrat pe SSLD sau pot sa optez direct pt master.I?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:44, 7 Ianuarie 2010
Colegiu sau studii universitare de licenta cu durata de 3 ani? Pentru ca daca nu ma insel eu prea tare, colegiile si celelalte unitati de invatamant tip SSD au fost desfiintate inca din 2004. Daca ati absolvit studii universitare de 3 ani, ar trebui sa fiti incadrat, conform legii 330/2009 ca studii superioare (se asimileaza ciclul I Bologna cu studiile suprioare de lunga durata).
Buna seara
Multam de raspuns.Este colegiu.Anul absolvirii 2003.In 2004 s-a dat legea 288/2004Din cite stiu eu doar colegiile universitare aveau anii de studiu in nr. de 3.Apoi din 2004 a venit aceasta lege in care invatamintul superior se reducea la 3 ani iar cele tehnice la 4 ani.Eu vrea sa stiu daca legea aparuta in 2004 se aplica si mie care am absolvit colegiu de trei ani SSD in anul 2003.
Nu...echivalarea ca studii superioare de lunga durata se aplica doar absolventilor ciclului I Bologna (de 3 ani). Daca veti absolvi si o asemenea forma de invatamant, veti fi incadrat pe studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)
Pot promova pe studii superiore daca am absolvit o facultate de 3 ani? Raluk24 Raluk24 Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata ... (vezi toată discuția)
Profesor cu studii superioare de lunga durata sau de scurta durata? roxibeni roxibeni Am terminat Colegiul de Institutori-limba franceza, in 2004, iar acum in 2011 am absolvit Pedagogia invat. primar si prescolar, cu studii de licenta, si doresc ... (vezi toată discuția)