avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de arenda care contine neconcordante cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de arenda care contine neconcordante cu realitatea

In legatura cu un contract de arenda care contine neconcordante cu realitatea as dori sa stiu daca exista o modalitate de anulare/contestare. Mai in detaliu: ambele parti, atat arendatorul cat si arendasul sunt mentionate ca "arendas" la inceputul contractului; apoi durata contractului cat si data de inceput si sfarsit sunt scrise de mana si nu tiparite ceea ce creaza suspiciune, data de inceput si de sfarsit a contractului e aceasi zi, deci contractul ar fi valabil o singura zi , iar la final adevaratul/realul proprietar a semnat la "arendas" iar adevaratul/realul arendas in dreptul "arendator" ceea ce e "pe dos" fata de realitate. Deci, poate fi considerat respectivul contract unul valid? sau altfel zis se poate contesta avand ca baza erorile descrise mai sus? Va multumesc, Andrei.

Alte discuții în legătură

Anulare contract de arenda certexam certexam Buna ziua, As dori sa aflu in ce masura se poate contesta un contract de arenda incheiat pe 5 ani in care in fraza urmatoare mentionarii duratei (de 5 ani) se ... (vezi toată discuția)
Arenda neplatita georgemoro georgemoro As dori sa stiu cum se poate obtine arenda de la arendas fiindca a lucrat pamantul , a vandut recolta dar nu vrea sa plateasca datoriile si refuza sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Cum reziliez contractul de arenda? mikebony mikebony Subiect: Reziliere contract arendare Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract ... (vezi toată discuția)