avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!! Vreau sa dezbat o succesiune, și as dori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!! Vreau sa dezbat o succesiune, și as dori ...

Buna ziua!! Vreau sa dezbat o taxa de succesiune!! Si as dori sa stiu daca o persoana are drept....aceasta fiind data spre adoptie din prima zi de cand sa nascut!!! Are dreptul la mostenire sau nu..ea fiind fata defunctului...dar nu este trecut ca tata in certificatul ei de nastere fiind data spre adoptie din prima zi de cand sa nascut!!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Mai 2021
Andreea Tricu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea Tricu , utilizator 20:11, 29 Mai 2021
adoptiile nu se realizeaza asa instant , insa si daca era trecut ca tta in acte si apoi au dat copilul spre adotie, odata adoptat, nu mai e ruda cu parintii naturali, deci nici drept d emostenire nu mai exista.
Am inteles!!multumesc frumos !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori emil1702 emil1702 Cine este mostenitorul/mostenitorii defunctului care nu are sotie, nu are copii, are parintii adoptivi decedati dar traiesc mama naturala si fratii naturali? (vezi toată discuția)
Mostenire liviughita liviughita Tatal meu a decedat in 2001,el a fost casatorit legal cu mama mea din 1970. Dupa decesul tatalui meu ,am dezbatut mostenirea cu mama ,si conform legii a fost ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de ... Mirela 479 Mirela 479 Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de când a decedat eu că unica fiică a lui ,el nemaiavand copii pot depune declarația de ... (vezi toată discuția)