avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...anul trecut am primit plângere la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...anul trecut am primit plângere la poliție precum ...

Buna ziua...anul trecut am primit plângere la poliție precum ca nu am plătit pensia copiilor...eu în primele luni am plătit prin posta apoi in cont bancar...am dus dovezi ca am plătit iar polițistul mi a declarat dosarul inchis.Acum as avea nevoie de copii xerox după acele dovezi...unde le as putea găsi? Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Pensie minori 123456ac 123456ac buna seara, fostul sot insista sa depuna pensia de intretinere minori pe cont bancar, cont pe care eu am propire..l-am anuntat stie de aceasta situatie dar nu ... (vezi toată discuția)
Se poate implica poliția în procesul de pensie alimentară? alex1234alex alex1234alex Bună ziua! Sunt în curs de proces de pensie alimentară și în zilele trecute am vorbit cu pârâta despre restanțele pe care trebuie să i le dau, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catalinagache catalinagache buna ziua, am o dilema si va rog sa ma ajuta-ti cu o opinie calificata. sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, caruia pana acum un an si jumatate ... (vezi toată discuția)