Buna seara,
Cine este responsabil de gasirea partasilor la succesiune ?
In cazul meu e vorba de fosta sotie a tatei, de care s-a despartit in anii 80. E posibil sa fie decedata.
Am incercat prin rude, dar nu stie nimeni nimic.
Am facut succesiunea pe doua case acum cativa ani. Doar recent am descoperit un act care denota ca mai exista un teren la sat in valoare de circa 1500-2000 de euro. Doar ca in contractul de vanzare - cumparare apare si fosta sotie a tatei : "Declar ca am cumparat imobilul descris mai sus in conditiunile prezentului contract ca bun comun cu sotia mea - Nume Prenume". In sentinta de divort care a fost data 5 ani mai tarziu e specificat ca "Din acest motiv in luna septembrie 1978 partile si-au impartit bunurile comune si s-au despartit iar de atunci convietuirea nu a mai fost reluata". Depinde si ce cheltuieli as avea cu toate inconvenientele. Nu stiu daca se merita sa incep demersurile sau sa-l las asa.
Divort
aryana2
Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog cind se poate spune despre unul dintre soti ca si-a parasit domiciliul??sotul meu e plecat de acasa de aproape doi ani am un ... (vezi toată discuția)