Buna seara,
Doresc sa adresez si eu o intrebare si sa cer un sfat daca se poate: Sunt tatal unei fetite de 10 luni, stoia mea in urma unei certuri(fara violenta si jingiri din partea mea), aceasta a deschis sa plece de acasa cu copilul ca sa explic mai jos de ce a plecat.
Eu eram acasa cu fetita, sotia mea era plecata la doctor pentru o consultatie, intre timp fetita a adomit si eu am luat laptopul nostru, ca era la comun, unde amandoi aveam conturile de facebook logate, cand am deschid laptopu s-a deschid direct pe contul ei de facebook. In acel moment, un baiat ii tot trimitea mesaje sotiei mele, si pe langa asta si poze obscene(nu cu el desbracat sau cu cotia mea), ci pur si simplu poze obscene cu alte persoane. Eu descoperind aceste mesaje in care ea spunea ca viseaza la un barabt de cateva zile, la vre-o 30 de ani, acesta a intrebat-o daca stie cine este, air sotia mea i-a raspuns ca da ca, crede cam cine ar fi presoana respectiva, si pozele obscne pe care acestea i le trimtiea. Se suna pe facebook, niciodata pe telefon , se asundea de mine cand vorbea pe facebook cu cineva(tin sa precizez ca NICIODATA DAR ABSOLUT NIODATA, nu am fost agresit cu sotia mea sau cu copilul meu), pur si simplu se ascundea de mine. A avut doua tentative reale de a se sinucide (1. A vrut sa se arunce de la etajul 9, amenintu-ma prin mesaje pe facebook ca se arunca de la etajul 9, motivul fiind ca nu o las sa mearga la mare cu un necunoscut, atunci nu eram casatorit si nu aveam copil, eram doar impreuna si stateam in chirie, air 2. A fost cand eu am venit acasa de la cumparaturi pentru ca aceasta era insarcianta, usa era inchisa cu singura, eu nu puteam sa deschid usa pe dinfara, decat sa o deschida cineva din casa, am rugat-o sa vina sa-mi deschida, a inceput sa tipe la mine ca pot sa o deschid si singur. Dupa a venit mi-a deschis usa, am intrebat-o foarte calm si foarte diplomat de ce este nervoasa, aceasta a inceput sa urle si sa tipe la mine, si in acel moment a mers in bucatarie si a luat un cutit sa incerce sa-si taie venele de la mana, asta in timp ce era insarcinata, eu atunci am reactionat si i-am laut cutiul din mana).
Inainte sa plece din casa exact in ziua cand ne-am certat am luat copilul in brate sa-l linistesc pentru ca aceasta tipa si urla in toata casa, eu cu copilul in brate incercand sa o linistesc, sotia mea, a venit si a inceput sa traga de mine sa-i dau copilul. In acel timp cand aceasta m-a tras de bluza(eu am o problema la piciorul drept si nu am foarte buna stabilitate in el) , am aluncat pe covor si am cazut cu copilul in brate, norocul meu a fost ca, am, stiut cum sa cad cu copilul in brate si am cazut eu pe spate in pat cu copilul in brate, neranind copilul, dupa aceata cazatura am ajuns eu la spital la urgente fiind diagnosticat cu posibila ruptua de ligamente(toate acestea pt ca mi-am protejat copilul sa nu cad peste el). Aceasta mi-a smuls copilul din brate.
Intrebare este urmataore si va cer si un sfat: sotia cand a plecat din casa mi-a luat actele(Certificatul de casatoria in orignal+ certificat de nastere al copilului in original), nespunandu-mi ca ia aceste acte, le-a fara ca eu sa stiu, eu am descoeprit abia a doua zi, a plecat cu copilul si a pararist domiciul conjugal fara ca eu sa-mi dau acordul, pur si simplu mi-a laut copilul din brate si a plecat. Cu aceste dovezi de suicid si amenintare, dovada ca am fost la spital la urgente cazand cu dopilul in brate ca este agresiva cu copilul cand cea mica se trezeste si nu poate dormi seara de pe la ora 12-1, si bruscand copilul(o zdruncina si o zgaltaia ca sa adoarma, cu partea aceasta ca era agresiva cu copilul nu am o dovada palpabila decat verbala), pot sa-mi castig copilul in instanta si sa stea copilul cu mine ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
07:58, 30 Mai 2021