avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ...

Buna ziua !
Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 nu-ti da voie sa-l imprejmuiesti fara autorizatie nici daca infigi niste bete in pamant si intinzi niste sarme intre ele . Adica pentru tot ce prinzi in sol si e stabil trebuie musai autorizatie .
Intrebarea mea este urmatoarea :
Daca eu ASEZ pe sol niste blocuri de beton , gen borduri , si infig in ele niste stalpi legati intre ei cu plasa , imprejmuind astfel terenul asemeni unei organizari de santier , mai trebuie autorizatie ???
Deci nimic infipt in pamant , fara sant , fara gropi ...
Multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: ciucurelrebel , utilizator 10:56, 10 Mai 2022
ps. Certificatul de urbanism nu l-am vazut , de alergatura si hartii s-a ocupat arhitectul ... asa mi-a comunicat arhitectul , trebuie PUZ ... ori eu nu-mi permit sa dau atatia bani aiurea , doar pentru o imprejmuire ... si uite asa lucrurile stagneaza , terenul ramane parloaga pentru ca niste legi sunt facute prost , doar ca sa puna bete in roate
dar cine va impiedica sa va lucrati pamantul? ca nu-i musai sa-ti faci gard ca sa-l lucrezi.
Pai am plantat niste pomi fructiferi , i-am protejat cu o ingradire cu plasa de plastic pe fiecare in parte pana prind vigoare si n-a trecut o luna ca am gasit la cativa plasa rupta si urme de muscatura pe vergelele metalice indoite , care sustineau plasa ... mai tarziu m-am lamurit ce dihanii au fost ... un nene plus vacile de care are grija si pe care le plimba prin zona ... si pentru ca veni vorba , lotul meu e singurul curatat de balarii si maracini , mi-a luat ceva timp sa dau la coasa ( yo , baiat de asfalt care nu mai tinuse coasa in mana in viata lui ) . Cam dupa trei sferturi de suprafata cosita in felul asta , asta insemnand terenul meu de 1500 m2 plus drumul de acces pana la el cam de 170 m lungime / 5 m latime m-am cam desumflat si mi-am cumparat motocoasa ca nu ma mai tineau balamalele ... In afara de terenul vecin din Vest care este lucrat an de an , celelalte sunt jungla urbana , nu te vezi din balarii ... intr-o zi , dupa ce am curatat terenul , am intalnit niste vanatori care periau intregul perimetru ... din primavara pana toamna aici e raiul fazanilor ...
Asadar , cum sa nu ai o imprejmuire ? ... pai muncesti degeaba ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)
Cerere autorizatie de constructie fara rezolvare deoarece teren privat in pug este "parc comunal propus"? NicoleIosif NicoleIosif Buna seara. Am un teren, am proces verbal de punere in posesie, am titlu de proprietate in care este specificat; Teren extravilan - arabil. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Obtinere puz ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,detin o suprefata de 6500mp teren in extravilanul comunei,terenul fiind langa ultima casa locuita,deci exact la iesirea din intravilan.daca vand ... (vezi toată discuția)