avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoasterea paternitatii . Daca tatal nu are niciun ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoasterea paternitatii . Daca tatal nu are niciun serviciu ...

Recunoasterea paternitatii .
Daca tatal nu are niciun serviciu stabil pot obtine pensie alimentara ? Sau reusesc prin instanta sa-i identifice veniturile din alta tara ?
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 14:19, 31 Mai 2021
a recunoscut paternitatea sua urmeaza sa va judecati pt stabilirea paternitatii ?
Daca nu ii dovediti veniturile, tatatl va plati raportat la salariul minim pe ec si se poate ca nici pe asta sa nu o puteti recupera, daca isi ascunde bunurile si veniturile.
daca stiti unde lucreaza , da puteti cere comisie rogatorie si asa aflati cat castiga
va va ajuta un avocat.
Bună ziua,

Dacă se va stabili paternitatea fată de respectivul, iar acesta nu lucrează, pensia de întreținere se poate stabili la nivelul venitului minim pe economie. În cazul în care lucrează în altă țară se pot face demersuri prin intermediul instanței pentru a afla ce venituri obține.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tată roman, lucrator în străinătate ... Emma12345 Emma12345 Bună seara! Dacă tatăl este roman, dar lucrează în străinătate cu forme legale, ce pensie alimentara trebuie sa plateasca unui copil minor? Se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din norvegia crystyna crystyna crystyna crystyna Tatal fetitei lucteaza in Norvegia nu contribue la cresterea ei nu santem casatoriti legal dar copilul este recunoscut ii poarta numele ce pot face sa pot ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de intretinere minor geta_roman geta_roman În 2008 s-a stabilit pensia minorului in functie de salariul min/economie de 95 ron,desi tatal copilului lucreaza in Spania dar nu-i cunosc adresa si locul ... (vezi toată discuția)