avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numele meu apare in mai multe dosare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numele meu apare in mai multe dosare

Buna ziua
Numele meu apare in mai multe dosare la judecatoria Pitesti. Nu este vorba de mine ci de alta persoana din alt oras (potrivire de nume).
Am probleme la servici din acest motiv. Cum pot obtine o adeverinta sau dovada de la judecatorie ca nu sunt eu cel implicat?
daca nu e vorba despre dvs., nu e vorba nici despre numele dvs. prin urmare, ce se intampla la locul dvs de munca e un inceput de discriminare. lamuriti mai intai situatia cu cei de la resurse umane, care sunt raspunzatori de acest lucru.
Numele celui implicat in procese este identic cu al meu. De aceea exista suspiciuni.
Solicitati un cazier de la politie.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)
Obtinere apeluri primite cosmote ElisaDiRivombrosa ElisaDiRivombrosa Buna ziua, As avea o problema in legatura cu cei de la Cosmote. Problema mea este urmatoarea: Din motive personale, am neaparata nevoie de un listing cu ... (vezi toată discuția)
Sfaturi introducere actiune chemare in judecata ptr partaj... Cezar66 Cezar66 Problema mea este urmatoarea : ultimul domiciliu comun l-am avut la Campina,Prahova,intre timp ,soacra mea a vandut proprietatea de acolo,iar noi am cumparat ... (vezi toată discuția)